Schilderen bij TerpenTijn

TerpenTijn is een schildersvereniging voor amateurschilders, met het motto "waar ontspanning vorm krijgt op papier en doek". 

Op Oranjestraat 36d 6881 SE te Velp heeft TerpenTijn de beschikking over een eigen, gezellig atelier. Onze leden komen uit de wijde omtrek van Velp, zo wonen leden in Arnhem, Brummen, Doesburg, Doornenburg, Oosterbeek en in veel plaatsen binnen dat gebied. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich, onder begeleiding van kunstenaars met academische opleiding, bekwamen in de schilderkunst en aanverwante technieken. Iedereen werkt individueel, men is vrij om zelf onderwerp en techniek te kiezen. Zo kan er zowel met olieverf als acryl of aquarel gewerkt worden. Sommige leden beperken zich alleen tot tekenen. U mag zelf bepalen hoeveel lessen u over een kunstwerk doet. Pas als u (en de begeleider) echt tevreden bent, begint u aan een volgende werk.

Bij TerpenTijn wordt gewerkt in groepen van maximaal 12 personen. Elke groep komt op een vast dagdeel bij elkaar, in de tabel met dagdelen ziet  u op welke dagdelen er geschilderd wordt en wie het betreffende dagdeel begeleidt. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 33,25 per maand, gedurende 9 maanden per jaar. Bij betaling in één keer krijgt u iets korting en betaalt u € 290,00 voor een heel seizoen.

Interesse? Vraag via een informatieformulier naar de mogelijkheden voor een gratis proefles.